Shopping Cart

Babyshower organiseren

Babyshower2.2

Wil je jouw vriendin verrassen met een prachtige babyshower en ben je opzoek naar een een unieke & warme plek om dit bijzondere moment samen te vieren? Dan ben je bij ons in goede handen!

We hebben een fijn babyshower arrangement waarin je in meerdere gangen allemaal zoetige en hartige lekkernijen krijgt, vers vanuit onze keuken!

Het arrangement bevat per persoon:

-2 halve, hartige luxe bagels (wij serveren per groep zalm avocado, brie walnoot, hummus geitenkaas, pulled chicken, carpaccio, mozzarella tomaat).

-een mini American pancakes stack (we maken een fijne mix van ons assortiment)

-Een bloomy mini muffin, macaron en mini donut. (desgewenst, alles in de kleur roze, blauw of gemengd).

Inclusief een welkomstdrankje (een leuke non-alcoholische cocktail met suikerspin in de kleur van het geslacht) en een drankje naar keuze (alle koffies, luxe theeen, frisdranken, wijnen, prosecco, heineken & radler) kost dat 27.50 per persoon. Onbeperkt thee als extra optie kost slechts 2,50 per persoon.

Alle kazen zijn gepasteuriseerd, de zalm gerookt en de gebakken eitjes goed doorbakken zodat de zwangere dames ook heerlijk kunnen mee-eten.

Wij zijn zelf erg fan van het idee; alles is mogelijk. Dus als jullie dieetwensen hebben of iets op maat gemaakt willen hebben, dan gaan we dat gewoon doen. 

Omdat we jullie graag met alle aandacht een fijne ervaring willen geven (en omdat het extra tijd vanuit de keuken vergt), kan de babyshower in de weekenden plaatsvinden tussen 10.00u-13.00u of tussen 15.30u-18.00u. Dan zorgen we dat er bij aankomst een heerlijk gedekte tafel voor jullie klaar staat (inclusief zijden tafelloper, bloemstukken en 30 seconds Babyshower editie) en jullie in alle rust drie uur lang samen kunnen genieten! Doordeweeks zijn er geen tijdslimieten en kan alles in overleg.

Wil je het bijzondere moment vastleggen? Onze Polaroid Camera ligt op tafel zodat je direct een tastbare herinnering in handen hebt voor later (15e per 10 foto’s).

Na de aanvraag via de pop-up rechts onderin, zullen wij in de week voorafgaand aan de babyshower telefonisch contact met je opnemen om alle specifieke wensen te overleggen. 

Voor groepen tot 12 personen kunnen wij één mooie, lange tafel maken. Voor groepen groter dan 12 personen maken wij, op last van de brandweer ivm het vrijhouden van de nooduitgang, meerdere tafels naast elkaar. 

Schroom niet; voor vragen zijn wij van woensdag t/m zondag bereikbaar op 0619743463.

Tot snel! 

Babyshower Pancakes
Babyshower2.1

Iets te vieren? Vier het bij Freaky Funday! 

Kom in contact
Kom bij ons werken: jobs@freakyfunday.com
Bezoek ons

Roode Steen 2
1621CV Hoorn

Openingstijden:

Alle actuele tijden (speciale dagen & vakanties) vind je op Google Maps. 

In het algemeen geldt: 

Donderdag: 11:00u – 17:00u. 

Vrijdag: 12:00u – 00.00u

Zaterdag & Zondag: 10.00u – 17.00u

In de schoolvakanties zijn wij ook op maandag, dinsdag en woensdag geopend. 

© 2023, Freaky Funday