Shopping Cart

Iets vieren?

Wil je iets vieren of vergaderen in het centrum van Hoorn? Kies dan voor een Babyshower, High Tea, High Wine of een (zakelijk) evenement op maat. Wij hangen letterlijk de slingers voor je op en zorgen voor een onvergetelijke dag. Het eten stellen we in overleg met jou samen, zodat het rekening houdt met alle wensen en allergieën. Laat je bijvoorbeeld in meerdere gangen verwennen en geniet van een op maat gemaakte shared lunch of diner!

Plate zoetig/mini pancakes
Plate zoetig/mini pancakes

We hebben hartige gangen met keuze uit pancakes of bagels. Denk aan zalm, brie of bacon pancakes. Maar ook pulled chicken bagels of vegetarische opties zoals een bagel humus.

En wat dacht je van luxe borrelplankjes & heerlijke zoetigheden? Allemaal gemaakt door onze patisserie. Daardoor kun je alles op maat laten maken.

Afhankelijk van de groepsgrootte kunt u de Pink Room of het gehele restaurant voor reserveren! Mailen kan naar: contact@freakyfunday.com

Nachos 1 persoon voorgerecht

Interesse? Mail uw gewenste datum, tijd, hoeveelheid personen en eventuele dieetwensen naar contact@freakyfunday.com Of bel naar 06 19743463 om de mogelijkheden te bespreken.

Vergaderingen, brainstorm sessies, kinderfeestjes of andere events? Vraag naar de mogelijkheden via de mail. Tot mails!

Iets te vieren? Vier het bij Freaky Funday! 

Kom in contact
Kom bij ons werken: jobs@freakyfunday.com
Bezoek ons

Roode Steen 2
1621CV Hoorn

Openingstijden:

Alle actuele tijden (speciale dagen & vakanties) vind je op Google Maps. 

In het algemeen geldt: 

Donderdag: 11:00u – 17:00u. 

Vrijdag: 12:00u – 00.00u

Zaterdag & Zondag: 10.00u – 17.00u

In de schoolvakanties zijn wij ook op maandag, dinsdag en woensdag geopend. 

© 2023, Freaky Funday